Miki tittar på tv igen

Ute blåser južina och det är visst 17 grader och ja, vi har suttit på Simpas terrass och vi har gått runt kvarteren här, men nu vill jag visa er vad vi såg på tv eller rättare sagt vill jag visa att Miki förstår sig på tv – om det är rätt program, och det var det ju: Hundar, hundar som skuttade och sprang, men jag kan inte minnas att de skällde, så det var inte – bara? – ljudet som lockade Miki till tv:n.

Han var mycket koncentrerad och följde de amerikanska valparna i deras tävlingar och lekar med expertuppsyn.

Och jag tittade också, fast mest på Miki som ville jag hitta nycklar till programmet i hans hållning och minspel. Vinner någon, undrade jag, och kom att tänka på Alex, när hon var mycket liten och vi råkade se en skymt av några av de förbiflytande deltagarna i Fridaloppet i Vänersborg. ”Hinner de inte?” frågade hon mig lite bekymrat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *