Tröttdag

Om någon skulle fråga mig: ”Vad är det för dag idag?” och som lite hjälp på traven ”Det börjar på ’t’, så skulle jag svara: Tröttdag. Jag är helt slut. Dagen har varit bra och glad men den har tömt mig på varje uns av kraft. Nej, jag orkar inte prata om vad jag har gjort. Och inför kvällsrundan såg Miki lika trött ut som jag kände mig. Han låg kvar på sidan när jag trädde på honom hans ”ormica” (sele).

1IMG_5665

Och vi gick bara en bit neråt längs Rapska där den övergår i Folnegovićeva. Jag fattar aldrig var gatan byter namn. Stället verkar glida. Nå, det bästa på promenaden blev stoppet vid soptunnorna. Miki undersökte minutiöst och med expertmin marken runt dem.

2IMG_5670

Och efter denna höjdpunkt vände hemåt igen. Vi undvek en skällande hund för jag litar inte på min kryckgång vid mer spända hundmöten. Sådant spar jag till stadigare dagar. Ja, och vi tog hissen upp och klev in i lägenheten och jag tog en spegelbild av mig själv sittande taburetten för skoavochpåtagning. Ja, det är Toma som kallar den ”taburet” och det är honom jag har lånat den av. Bra är den. Laku noć!

3IMG_5672

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *