Och så blev det höst

Plötsligt steg hösten in och temperaturen föll med 15 grader i ett ryck och Londi och jag inrättar oss efter den nya årstiden. Jag har surkål i hönsgrytan i stället för paprika och värmen är på i lägenheten. Solenskenet finns där ofta, men i skuggan och om kvällen och natten är det kallt. Londi går ivrigare igen och orkar längre och om nätterna ligger hon allt oftare i fotändan – och ibland lite högre upp – i sängen. Det är filmfestival men jag har svårt att hinna se något. Kanske går jag på Roy Anderssons film om den existentiellt funderande duvan och detta inte bara för att vara svensk utan för att Janica gjort mig lite nyfiken. Annars lurar det stora europeiska språkkaféet om hörnet. Nästa vecka är det dags och så här, genom frågorna ”När?” ”Var?” och ”Varför?”, presenteras evenemanget:

Kada? 28. listopada 2014., od 15 do 17 sati

Gdje? Mala kavana, Trg bana Jelačića, Zagreb

Zašto? Jezični café prilika je da u prijateljskom i opuštenom okruženju obnovite i poboljšate svoje znanje stranog jezika.

Och detta är planen med anmälningar som den såg ut igår. Röda grupper är fulla. Christine och jag ska sköta svenskan och Soraia portugisiskan. Resten vet jag inte.

10665749_662728017174831_5638330935002875871_n

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *