Zagreb under himmel blå

Ja, det är de här dagarna när himlen är huvudpersonen i stadsbilden och allt verkar handla om hur blå denna himmel kan bli. Så här kanske:

bild1

Eller så här:

bild2

4 kommentarer till “Zagreb under himmel blå”

  1. Den där typen av fängelsekunder ser nog mer av himlen än man skulle tro eller hoppas. För övrigt minns jag från min första tid här att jag reagerade på hur högfrekvent ordet ”korruption” var bland svenskstudenterna. Och vad gäller Bandić så minns jag något om en gris med sadel, fast nu kommer jag inte på hur uttrycket löd mer exakt.

    PS Fann detta på wiki angående honom: ”Bandić owns two golden retrievers, Bil and Rudi, which he often walks during his work hours.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *