Bisak i värmen

Jag står inför en oväntad (liten) utmaning. Det får inte plats fler bilder under pausträdet, inte tills vissa justeringar gjorts i alla fall och detta kan ta tid. Kanske kan jag lura tekniken genom att plocka bort någon onödig bild från förr, men hur lätt är det att veta vad som är onödigt? En annan väg är att jag placerar bilderna på facebook (jag har ju ett vidöppet konto, så det är bara att kliva på) så länge.

Just nu är dagarna sommarvarma här i Zagreb och kvällarna håller kvar värmen länge. När Londi och jag gick längs Lopudska var luften tung av lukten av övermogna druvor. Det största bananståndet verkade vilja sträcka sig över hustaket. Och långt in i natten strömmade den ljumma luften in genom balkongrumsfönstret. Bablje ljeto är mäktig och stor i år.

3 kommentarer till “Bisak i värmen”

  1. Det var tråkigt att höra. Hoppas att justeringarna går någorlunda smärtfritt att genomföra. Jag tycker väldigt mycket om dina bilder, inte bara när de visar sommarljumma bilder för ett regnruskigt Sverige, utan för glimtarna från ett annat liv mitt i Europa. Allt från utflykter till andra städer och kulturkvällar till slitna kvarter i grannskapet är så fascinerande att se. Stort tack för alla bilder hittills!

  2. Hej Jenny, tack för dina rader här. Jag vet inte hur smärtfritt det blir, men jag anlitar en kunnig person, så jag är säker på att resultatet blir bra. Tills vidare kör jag utan bilder eller så plockar jag möjligen bort någon ”onödig” bild från förr och utnyttjar platsen efter den. Annars finns det hela tiden bilder i facebook och dörren dit är som sagt öppen.

  3. Nå det är inte längre ett problem, nu har du väsentligt mer plats och lite nya roliga sätt att visa dina bilder på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *