En amerikansk hälsning till Gabrielle

För att det inte ska se ut som om allt är borta efter att man rivit den där lantliga huslängan här intlll vill jag visa att ett och annat är kvar, som till exempel det knuttimrade treväggade huset som bebos av en amerikanare i glansröd svid. Visserligen är läget här inte heller helt odramatiskt. Om ni tittar noga, så ser ni kanske att denne amerikanare saknar markkontakt, åtminstone därbak eller härbak. Sedan veckor står han uppallad på lådor eller bockar och det enda som händer verkar vara att flaskorna på bordet i hörnet byter antal och positioner.

6 kommentarer till “En amerikansk hälsning till Gabrielle”

  1. Se till att gubben får hjul på kärran – så tar vi en snajdig färd upp i bergen. Someday – over the rainbow ; )

  2. Sigurno/certo/sicher.

    Eller ur ”agnen” som min dotter Alex sa som mycket liten. Hon hade v-bortfall i sitt språk: ”atten” tex. Fast ibland kunde ett ”v” dyka upp från ingenstans (eller från tv): tev=te.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *