Vårsol?

Ja. Imorse när jag lutade mig ut genom fönstret för att känna på dagen märkte jag att det luktade på ett annat sätt än de senaste dagarna: Vår. Efter morgonrundan passade jag därför på att köra en tvätt i min farligt hoppande maskin – den måste tyvärr alltid bevakas när den hoppar och det finns en påtaglig risk att den gör något värre. Nå, den här gången gick det bra och här ser ni tvätten från en inte så ofta visad vinkel. Kanske gläds någon över detta.

På Dash eller på terrassen där var det full sol – inne är det alltid halvskumt, rökigt och trångt – och Darko kom med mitt kaffe. Han envisas med att inte höja priset.

Sedan gick Miki och jag en runda i parken och satt också en god stund på en av bänkarna. Jag tänkte på förbjudna ting och undrade lite över om världen förändrats ovanligt mycket de senaste åren eller om det är jag som äntligen vaknat upp ur hoppets dvala…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *