De båda torgkatterna

Sol – så nu anar ni vad det blir här. Eller: blir det det eller det? Det blir det: Branimirova tržnica. Efter att jag köpt mina gröna och röda saker och fläderblommor att koka te av under resten av säsongen gick vi till baren på hörnan och jag drack mitt kaffe och Miki tuggade på något bra och såg värdig ut medan han hälsade på de förbipasserande.

Solskenet var skönt men det blåste lite grinigt runt hörnet så vi bröt upp ganska snart och gick till ”baksidan” för att jag ville sola lite i vindskydd och ta en bild på de två torgkatterna som nästan alltid ligger och myser på någon av bilarna. Miki är ju kattjägare så jag band honom för en kort stund vid en stolpe. Han var måttligt förtjust och spände linan hårt.

Men jag ville äntligen ta mig en närmare titt på den svarta och den spräckliga och med lite tur ta en bild. Den svarta såg lite misstänksam ut men den spräckliga sträckte ut sig på ett avslappnat sätt och log lite omärkligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *