Morgon i parken med obetydlig boll

På morgnarna går Miki och jag ganska ofta till den stora stängselomgärdade parken vid Vukovarska. Den numera nästan tom, fast den här veckan blir det tillåtet för barnen att leka på lekplatsen där igen, så längre fram på dagen blir det kanske ett annat liv.

Vi går under blommande träd, dem vi ser här är nog ett slags kastanjer. Vackra är de i alla fall och höga. Jag har med mig en boll som jag kastar då och då, men Miki tycker att det är en ganska dålig boll, så för det mesta låtsas han bara att han tänker springa efter den. Ni ser den ligga där gul.

Och just den här gången får han syn på något mycket mera spännande. En långbent rödbrun hund som han kastar sig iväg efter.

Ja, det hela gick bra. Den rödbruna var en tik och de lekte lite hastigt och sedan högg jag tag i kopplet på min krulltott och vi gick hemåt igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *