Eftersommareftermiddag

Eftermiddagen gick tillbaka in i sommaren och Miki och jag travade förnöjt runt kvarteret och lite längre än så. Vi träffade trevliga tikar som Dinga och Ajka och solen låg skönt på allt. Löven på några av träden har börjat skifta färg men de flesta är fortfarande så gröna som grönt kan vara.

Vi gick längs Pašmanska och där mellan husen steg värmen ännu ett steg. När vi nådde Cooltura valde vi ett skuggigt bord nära gatan, så att Miki hade ett tillräckligt stort blickfält. Han är ju jägare och behöver överblick.

Fast när jag plockade upp påsen med gottor vände han blicken mot det som då blev viktigast.

Och nu är vi hemma sedan några timmar och mörkret faller men värmen är kvar.

Ett svar på ”Eftersommareftermiddag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *