en annorlunda dag

Dagen går mot kväll och jag försöker summera den så gott det går. Nej, jag har inte varit ute och vädret har varit vackert, men de flesta är ju upptagna och viktigast är ju att Miki kommit ut och att han kommer ut nu till kvällen. Till det ovanliga i min uppochnervända värld hör att Miki varit hemma ganska mycket denna dag. De senaste två veckorna har han ju bott mest hos Vesna, så nu känns det nästan lite som om jag har besök när han är här.

1IMG_5454

Den här ovanliga dagordningen beror på att Vesna är bortrest, så jag har haft andra hundhjälpare på besök. På morgonen var Vanja här och lät Miki visa honom runt på Sigečica på ett expertmässigt sätt. Vid middagstid kom Toma och han hade egentligen ingen tid, så Miki fick vara med honom i hans sysslor under eftermiddagen. Bilturer hit och dit – jag vet inget alls om vart – och lite småpromenader mellan. Och så i slutet av eftermiddagen kom Miki hem och nu ligger han och väntar på att Mirjana ska hämta honom för kvällsrundan.

Och vad har jag gjort i bakgrunden av detta Miki-liv? Gått igenom några studenttexter, planerat en kurs, läst i Sarajevski Marlboro, längtat ut…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *