”Pausbild”

Under helgen har jag haft någon form av teknisk störning här under pausträdet. Möjligen kommer tekniken eller otekniken att skapa fler problem; jag är ytterligt misstänksam mot hela detta förvirringsspel, som jag har så oändligt lite att sätta emot, men jag prövar med att lägga in ett slags ”pausbild” i alla fall, så får vi se…

Bilden är tagen härom kvällen från spårvagnen (nummer 3 eller 13) i riktning från ”fakulteten” och hemåt mot Hvarska. Den stora öppna platsen är Hrvatske bratske zajednice, vilket väl ungefär betyder ”den kroatiska brödragemenskapen” (kanske behöver översättningen rättas till). Platsen består av en jättelik gräsbevuxen rektangel med flaggor i två halvcirklar, kroatiska flaggor och Zagreb-banér och en mindre obelisk. I mörkret ser man bara tomrummet. Här, på översta bilden, kan ni förresten se monumentet i dagsljus.

PS. Salongen har vaknat upp igen efter vintervilan.

2 kommentarer till “”Pausbild””

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *