Igår – idag

Så här var det igår eftermiddag: Värme i luften och skogen susade i vårvinden. Londi tog ett dopp i tjärnen.

bad

Och denna morgon är ingenting annat än snö, småfåglarna är tillbaka vid matplatsen, vi pulsar omkring. Grannen ropar ”glad sommar” och viftar med snöskyffeln. Och Londi är bara något svart i det vita.

svart

Liten uppdatering:

Så här såg det ut nyss – vid middagstid alltså – när vi gick vår skogsrunda:

snö

2 kommentarer till “Igår – idag”

  1. Hej Constanze,
    ja, det skulle vara roligt. Och visst gillar Londi snö – den var bara i djupaste laget för hennes ben idag. På en del ställen hade hon snö upp till hakan och hon fick hoppa för att komma framåt. Själv tycker jag kanske att den här snön var lite onödig och tydligen ska det dessutom komma ännu mer…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *