Salongen på bokmässan

Imorgon och ett par dagar framåt kommer det att vara stilla här under pausträdet, förutom kanske lite lövprassel – det är bokmässa i Göteborg. Till er som är på mässan på fredagen vill jag ge en (var sin alltså) personlig inbjudan till kulturtidskriftsmontern B04:04 klockan 15.00. Då är nämligen Salongen på scenen där, Jelena Selin, Lev Hrytsyuk och jag. Välkomna! Efteråt tänker vi flytta Salongen till något av kaféerna i mässlokalerna – ni följer väl med?

Salongen

manche kommen aus dem staunen nicht heraus
manche nie hinein.

Elfriede Gerstl

5 kommentarer till “Salongen på bokmässan”

  1. Jag ville jag vore där… Men nu är jag här, och skickar välgångsönskningar och sånt i mängder.

  2. Välkommen hem Bodil! Är ni helskinnade eller har både hud och själ tagit skada?

  3. Tack Thomas,

    allt är väl, även om jag känner mig lite mör efter allt. Jelena sitter på tåget och når Berlin någon gång tidigt imorgon.

    Hoppas du har det bra.

  4. Thomas: Jag tror att båda våra själar snarare har berikats och vattnats. Som jag sade till en vän om detta: på något märkligt sätt lyckades vi omdefiniera hela den omkringliggande miljön så att mening uppstod där vi just befann oss. Och det hade med dessa möten, med dessa ovanliga personligheter att göra, som vi hade förmånen att vara ”på väg” med. Jag vet inte vad man kan säga mer utan att låta patetisk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *