Miss Oktober

Nu är det så här att jag på min hemsida – bland de så kallade yrkessidorna – har en bild på min hund Londi vackert sittande bland höstlöven, så här:

Londi

Bilden togs för en italiensk eller snarare pesaresisk hundkalender och Londi skulle vara på oktoberbilden. Sedan pajade datorn för Flavio som hittat på det hela och så blev det inget mer med saken. Innan jag förstod att projektet skulle gå om intet hann jag i alla fall berätta för en av mina grannar om kalendern. Han log och sa: Miss Oktober. Därför heter bilden på min hemsida just så. Jag förstår mycket väl att en och annan väntar sig något annat än en labrador på en bild med en sådan titel, men det har ändå varit ganska lugnt med träffarna på den sidan… fram till igår. Både igår och idag har jag fått ett skyfall av träffar där och alla kommer in via Google-Deutschland. Kan någon tala om vad det är för en skandal som pågår kring en Miss Oktober i Tyskland?

2 kommentarer till “Miss Oktober”

  1. Har tyvärr ingen aning. Kan det vara så att det nyss var oktober och att det har med saken att göra?

  2. Jag tror nästan att det måste vara något mer – vad ska jag säga – delikat… Den anstormning som det har varit under helgen går inte att jämföra med tidigare sökningar. Men det här väl kanske varken ditt eller mitt område…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *