För annars blir vi förintade

Serhij Zjadan:

„Wir können unseren Widerstand nicht aufgeben, weil wir sonst vernichtet werden. Wir müssen vom Westen Waffen fordern, weil wir sonst vernichtet werden. Wir müssen die Welt zum Kampf gegen das Putin-Regime aufrufen, weil wir sonst vernichtet werden. Physisch vernichtet, im wahrsten Sinne des Wortes, ohne Umschweife. So wie bereits Tausende Ukrainer in Mariupol, Butscha, Hostomel und Irpin vernichtet worden sind.“

(Vi kan inte ge upp vårt motstånd, för då blir vi förintade. Vi måste kräva vapen från Väst, för annars blir vi förintade. Vi måste mana världen till kamp mot putin-regimen, för annars blir vi förintade. Fysiskt förintade i ordets sannaste mening, utan omsvep. Så som redan tusentals ukrainare i Mariupol, Butja, Hostomel och Irpin blivit förintade.)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *