De-escalation blabla

Zelensky vädjar till västvärlden: Slut himlen över Ukraina! Låt inga fler oskyldiga slaktas.

Kort därefter hör jag Justin Trudeau säga: But we want de-escalation blabla.

Jaha, nedtrappning vill du eller ni ha? Men så klokt, så försiktigt. Jag föreslår att du, Justin Trudeau (eller någon liknande, finns många), omedelbart reser till Ukraina, tar dig till någon svårt sargad förort till Kyjiv eller till Mariupol. Ta med dig en vit flagga och gå sedan mot de ryska stridsvagnarna (kanske en sådan som körde över den där bilen med människor i, den har vi ju sett på bild rätt ofta). Vifta med flaggan och säg något om ”de-escalation”. Det blir säkert bra.

Nej, jag visar av ”hänsyn” inte någon av de hemskare bilderna. Bara en vanlig bild.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *