Via del Lazzaretto Vecchio – kväll

Ja, kvällarna är så här. Vi bestämmer oss gärna för sent för vart vi ska gå för att äta och det är augusti och staden är full av folk. Till sist – efter att vi knatat upp och ner längs olika fram- och bakgator hittar vi alltid något och igår kväll hittade vi något bra. Ett roligt par konkurrerar duktigt i köket och överglänser varandra med små ”paradrätter” mer eller mindre klassiska. Vi satt nästan ute i trafiken men ändå inte alls.

Vi åt någon pasta med en kalabresisk korv, lite fyllda peperoni och polenta med något på. Och så drack vi Malvasia.

Miki blev mycket ompysslad av ”husfrun” och också av oss som räckte ner godbitar under bordet. Och så småningom svalnade kvällen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *