den här dagen har också funnits

Den här dagen blev aldrig dag på allvar, dimma och grådask har hängt över oss hela tiden och jag är grinigt förkyld och Miki har legat mycket inne i badrummet tätt intill toaletten för att det plötsligt kastas smällare igen, kanske mot ledan. Och jag har översatt det sista av Hoffmanns ”Äventyr på nyårsnatten” och hänger nu så där limboaktigt mellan slut och början. Ja, för nästa historia börjar strax, även om jag inte riktigt vill tro på det.

Nyss kom Miki ut från badrummet och jag bad att få ta en bild på honom. Han sa inte ja, men inte heller nej. Och nu ska vi strax knyta ihop dagen. Vad bär Sebalds roman i sitt sköte? Och kommer det att kastas fler smällare? (Jag skriver det här för att veta att den här dagen också funnits.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *