Karlavagnen över Anatolien

Det är alltså sant att jag nu är hos Rudolf i Kapstaden. Ännu har jag inte riktigt fattat det, men jag vet att det är gränslöst bra – efter över fem år ses vi igen! Han är nu på sitt arbete och och jag är i hans lilla granny house tillsammans med katten Simon och försöker sortera mina intryck från resan. Det går inte riktigt, så jag säger på prov att jag särskilt minns Karlavagnen över Anatolien. Vagnen hängde på ett dramatiskt sätt diagonalt över den kolsvarta himlen och verkade hela tiden vara på väg att välta och nere vid marken lyste här och där någon mindre stad eller by upp ur mörkret som irrbloss. Att fotografera stjärnbilder med min mobil är omöjligt, så ni får helt enkelt välja om ni vill tro mig eller inte. Jag visar er bara kartan som Qatar Airlines erbjöd mig lite efter att jag lämnat Anatolien.

1IMG_9182

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *