Kako si?

Högt över Most Mladosti – Ungdomsbron – svävar denna fråga: Kako si? ställd av en ung leende man i välpressad skjorta. Tack, bra, svarar jag artigt nerifrån marken, fast det vore ju roligt om T-Com äntligen kunde normalisera min internetförbindelse.

6 kommentarer till “Kako si?”

 1. Egentligen ganska tjusig, den där reklamen.
  Jag önskar dig en fin helg, Bodil.
  Och ett snabbare bredband.. 🙂

 2. Laura,
  det första är God jul, därav mitt svar.

  Marlena,
  jo, egentligen är den nog rätt charmig. Jag blev bara lite grinig när jag såg varifrån den kom – från T-Com, som jag haft en del problem. Igår var en reparatör här och bytte en kabel ”i källaren” och hittills har det – toitoitoi – fungerat efter den operationen. Trevlig helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *