Nostalgia?

Nej, det här är inte Londi, det är Bea, egentligen Beatrice, som sitter så här privat och ullrufsig i den tidiga sommarmorgonen och tittar ut över havet vid Baia Flaminia i Pesaro. Vem vet vad hon tänker på…

Bea

5 kommentarer till “Nostalgia?”

 1. Ser nästan ut som om hon sitter på Long Island och ser ut över Manhattan. Ett länktips av den mer udda sorten är http://www.lostplaces.de, ett slags museum över udda förteelser i vår värld, fr.a. den tyska. Har inget med det här att göra, men jag hittade inget bättre ställe att nämna det. Och så vill jag se att det fungerar den här gången.

 2. Ja, först hade jag tänkt beskära bilden för att få bort den där stadssilhuetten, men sedan tyckte jag att det var lite roligt att ha med den kvar. Bea – som lite fånigt får mig att tänka på Dantes Beatrice – sitter ofta så här försjunken i tankar och vida utblickar. En ovanlig hund.

  Jag ska nu ge mig av till lostplaces.de för att se vad som döljer sig bakom den adressen.

 3. Ja, blir man så ”dantesk” gör det att perspektivet drastiskt förflyttas från NY till de breddgrader du nämnde. Glad är jag att jag tvingade mig att läsa hela DGK när litt.vet. bara föreskrev Helvetet (och om jag hade anat vad som komma skulle). Din bild säger verkligen mer än tusen ord, med eller utan Manhattan. Vad försiggår inom detta mörka huvud?

  Men allvarligt talat, det är ofta svårt att fästa kommentarer till din blogg. Jag har nu misslyckats fyra gånger de senaste dagarna(och lyckats några gånger), bl.a. med min utomordentligt lärda kommentar om Vänersborg och järnvägen. Den kommer jag aldrig att orka upprepa. Synd. Eller inte.

  Hoppas du gillar de ”förlorade platserna”.

 4. Michael,
  det här tekniska med kommentarerna förstår jag inte vad det beror på. Jag vet egentligen ingen annan som har problem med att fästa dem här och tyvärr är jag för oteknisk för att komma på någon förklaring. Jag kan bara ge dig rådet att skriva dem på ett ”lösblad” först och sedan kopiera in dem. Ett annat tekniskt problem är att jag inte får länken till de förlorade platserna att funka.

  Ja, ja i alla fall sitter Bea fortfarande lika pälsig här på stranden och filosoferar med eller utan Manhattan.

 5. Ja, det är inga oöverkomliga problem, bara jag kommer ihåg att spara varje gång. Andra gången jag försöker brukar det gå. Och Bea sitter kvar, ja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *