Julhälsning

Julaftons morgon – jag tittar in i Life de Luxe för att se om en viss änglabild finns där nu. Ja, det gör den, då kan den få hälsa ”god jul” härifrån också utan att jag bryter någon ”pakt”:

änglar

Här kommer att vara gult och stilla i ett par dagar nu – jag inbjuder alla som vill att ikläda sig änglavingar och flyga omkring i ljusskenet. Någon dag före årets slut är jag här igen – om jag lever och datorn funkar och världen finns kvar…

2 kommentarer till “Julhälsning”

  1. Tack för att jag fick låna dina fina änglar till min adventskalender. Jag hoppas du har och har haft en skön ledighet. Vi tillhör den absoluta minoritet svenskar som i år julade med 70 cm snö kring stugknutarna!

  2. Hej Jorun,

    tack för julklapparna! Åtminstone den ena kommer att dyka upp här i någon form så småningom.

    Är det i Ammarnäs som snön ligger så djup? Eller har jag kanske förvanskat namnet? Här har vi något vitt på gatan, men det är bara lite frost…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *