Salongen

Kära läsare, de av er som också läser ”Notiser från en ö” vet redan om det här och några av er har fått reda på det på andra vägar. Nåväl, idag – eller var det igår eller i förrgår – öppnar Jelena och jag Salongen, en plats för möten kring europeisk litteratur. Varmt välkomna att läsa och delta i samtalen!

Salongen

Tidigt imorgon bär det för mig av söderut. De närmaste dagarna kommer jag att ägna åt bokmässan i Leipzig, så det här får bli ett slags pausbild tills jag är tillbaka.

5 kommentarer till “Salongen”

 1. Är det du och Jelena? Tjusiga skor ni har. Ni skulle platsa direkt i NEO 😉

  Kan också glädja dig med att en man vann 30000 € i tevefrågesport här i går genom att veta vem som skrivit ”Irrungen, Wirrungen”.

  I övrigt: ”Salongen” är ett fantastiskt initiativ och jag önsakr er all lycka till.

 2. Jorun: Tack, det är jag, fast på ett fuskigt sätt får jag erkänna. Jag hade en målning som förebild, förenklade den, ändrade lite på färgsättningen och här har jag också skurit bort ett fult ställe.

  Bengt: Ja, det är vi. Vi byter av varandra om vem som ska vara vem lite då och då. Vilken skoblick du har!

  Det var inte du som vann de 30000 eurona – nej, du har väl inte tid att sitta och tjäna pengar med frågesport?

  Jag tackar å bådas vägnar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *