Morgonstund

Varmare än på länge imorse, južina, sydvind väl. Ändå valde vi att sitta inne till morgonkaffet idag eftersom ett duggregn fyllde luften. Om man rör sig snabbt gör det inget, men sitter man still så blir man så småningom våt i päls och kappa. I dörren till Cooltura mötte vi Ur som vi brukar fika med lite då och då, men han var alltså på väg ut. Vi hittade ett lågt bord – det är viktigt med låga bord om man har/är hund – och slog oss ner. En för mig ny kypare kom fram, trevlig som de flesta som Almir anställer.

Miki hade visserligen ingen soffa men i alla fall en matta att sitta på och där satt han till en början som ett ljus. Så kom Goran in med hunden Eti och så blev det lite hälsande. Ja, och sedan kom mitt kaffe med ett tulpanhjärta. Bilderna i mjölkskummet är ett eget språk.

Jag tuggade lite på mandlarna jag hade i fickan och Miki fick då och då en gotta. Vi trivdes på ett vilsamt sätt. Nuet bredde ut sig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *