Kanske skulle de fråga ukrainarna vad de ska ta sig till med

Nyss hittade jag på facebook ett citat från ett brev från Ryssland. Citatet visades för att vi ska förstå att inte alla ryssar är onda eller står på putins sida, att det finns ryssar som känner sig olyckliga över kriget. Slutet av citatet lyder som följer:

"Vi känner fruktansvärd sorg och djup stress, vi är inne i ett chocktillstånd. Nästan allt har förlorat sin mening. Det går inte att förstå hur vi ska kunna leva vidare. Vi vet inte vad vi ska ta oss till.”

Många av dem som läste det här inlägget placerade gråtikoner under texten.

Möjligen är jag brutal eller inte helt rumsren men i alla fall säger jag så här till den sista meningen (”Vi vet inte vad vi ska ta oss till.”):

Kanske skulle de fråga ukrainarna vad de ska ta sig till med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *