MojUppsats – hur fortsätter vi?

Kanske undrar någon av er hur det har gått med projektet MojUppsats, som startades i november förra året och som jag då länkade till. Det rör sig alltså om en blogg, där mina svenskstudenter tillsammans med mig publicerar särskilt bra texter/kortuppsatser. De uppsatser som publicerades i november var alla utformade som svar på Dick Harrisons väl något provokativa fråga ”Vad kan ungdomarna i stället?” i tankesmedjan Magma. Där tog vi med ganska många studenttexter för att få bredd på svaren, eftersom Dick Harrison skulle få ett så många svar som möjligt på sin fråga.

I dagarna har jag stoppat in ytterligare två texter på samma tema, men från en annan studentgrupp. Dessa ligger alltså överst här. Välkomna att läsa! Framöver kommer välskrivna och intressant tänkta texter på andra teman undan för undan att läggas upp.

Förutom för länkarnas skull gör jag det här inlägget för att jag behöver råd om hur vi ska kunna hitta fram till fler läsare av dessa texter. Är det något med bloggens organisation som gör den svåröverskådlig? Förslag till förbättringar? Och möjligen ännu viktigare: Vart ska vi skicka länkar till bloggen, så att fler får läsa och det kanske till och med blir lite liv under texterna?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *