Savski Nasip

Våren är här och vi är tillbaka vid Sava och vi vandrar på nytt på flodbankarna från bro till bro till bro. Ibland stannar vi och tittar ner i Savas strömmande, virvlande vattenmassor. Fram till maj eller juni är det här nu vårt revir igen; sedan jagar hettan bort oss ännu en gång.

Och idag börjar sommarterminen.

2 kommentarer till “Savski Nasip”

  1. Fint att se att du vandrar här längs Slava fortfarande. Drygt ett år har gått sedan jag var i Zagreb men jag tänker ofta tillbaka på den tiden. Nu närmast väntar Poznan i Polen!

  2. Hej Jan Henrik,
    ja, vi stryker omkring här fortfarande, Londi och jag. Och jag hoppas det blir länge till.

    Poznań minns jag från sommaren innan jag flyttade hit, det vackra Stary Rynek och floden Warta som inte är helt olik Sava här.

    Bilder från Stary Rynek

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *