Nyinflyttad

Minns ni det lilla knuttimrade huset på Zlarinska ulica, det med bara tre väggar? Plötsligt fick det en ljuskrona i taket och knallgrönspirande gräsmatta vid sin sida. Vi hamnade hos Beckett och Krapp’s last tape när vi samtalade om detta hus i början av juni. Jag tänkte mig allt möjligt fantastiskt för dess framtid. Nå, imorse gick Londi och jag förbi där och då såg vi eller i alla fall jag att huset fått en oväntad invånare, en amerikanare, skulle man kunna säga. Hm.


ursäkta bildens bleka dålighet

3 kommentarer till “Nyinflyttad”

  1. Det här är så mycket inte Skövde. Jag menar bara lackfärgen – kan inte minnas att jag någonsin sett den på Camp-bilarnas parad ens?

    Kan du inte kolla märket och skriva en ESSÄ om dess historia. Jag tror Zizek skulle bli grön av avund över de poänger som här finns att hämta ; )

  2. ”Lackfärgen”!? Jag förstod inte att det var något märkvärdigt med den. Att kolla märket blir nog en uppgift för den kommande hösten. Hur ska jag på ett smidigt sätt ta mig över staketet utan att någon tror att jag vill ta bilen eller skrapa av lacken? Jag får kanske vänta tills den kommer ut… Och Žižek ränner ju här i Zagreb lite då och då, så han kanske redan känner till denna essägruva.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *