Alex tillbaka hos Miki och mig

Natten till igår kom Alex hit igen och igår gjorde vi stan tillsammans. Vi tog spårvagnen in till stan och strövade omkring lite, bland annat var vi i parken Ribnjak för att titta på Vojin Bakićs mäktiga skulptur där (som Alex ritade av när hon var här i vintras). Sedan satt vi ganska länge på Amélie och drack kylda drycker.

Så småningom, frampå eftermiddagen letade vi oss upp till Gornji grad – vi gick på skuggsidan inte minst för att Miki ju har svart ullrock – och så slog vi oss ner Didov sans terrass och beställde fyllda paprikor och lever, kanske inte precis sommarmat men väldigt gott. Fram mot kvällen eller egentligen tidigare gick vi ner mot Trg och tog spårvagnen hem. Vi hade kvällsplaner, det skulle hända något trevligt på Dolac, men vi blev för sega för att orka in till stan en gång till. Jag somnade och Alex och Miki låg och vilade. En bra dag. Sedan kort ut med Miki vid midnatt och efter det sovnatt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *