Russkiy mir

Ryssland är ju så inringat, så omgivet av andra länder, att man ju lätt kan förstå att ryssarna måste slå ihjäl barn för att försvara sig. De måste våldta och tortera, för annars kan deras ledare känna sig förödmjukade. Och de måste stjäla tvättmaskiner. Detta måste vi också förstå. Sedan måste vi även tänka på att allt är Natos fel för Nato har ju lurat in land efter land i sin allians och detta skapar vantrivsel i Ryssland – och Ryssland måste trivas även till priset av allt liv. Ja, och nu måste alla Ukrainas städer, särskilt de ryskspråkiga, jämnas med marken för att rädda de ryskspråkiga undan språkligt förtryck. Ja, vilken lösning, vilken genialisk räddning! De döda slipper det språkliga förtrycket.

Den ryska världen. Den ryska freden skapar ett oerhört lugn – allt är dött, alla är döda.

Men nu glömde jag visst en sak: Borde vi inte förhandla lite?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *