Cynismens korridorer

För någon dag sedan läste jag hos någon att Ryssland och Ukraina ”kommit överens om” något som kallas ”humanitära korridorer” för de plågade människorna i de ukrainska städerna som skulle föra dem bort från eldhärdar, fallande sönderbombade hus, helvetet. (Vet inte var jag ska sätta citattecknen, jag kräks och blir blind.) Nu visar det sig att dessa leder till Ryssland. Är det ”humanitära korridorer” till stupstocken? Till koncentrationslägren? Till slakthusen? Till tortyrkamrarna?

Vi måste slå ihjäl det där förbannade förkomna avskummet och hans vedervärdiga anhang!

2 kommentarer till “Cynismens korridorer”

  1. Tacksam för din blog och är helt med dessa två senaste texter alldeles nödvändiga ord

  2. Tack, Anneli! Just nu är jag helt utmattad av vrede. Men jag ska samla mig och förbereda mig för att ta emot flyktingar här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *