Barliv och liknande ur Miki-perspektiv

Rekonstruktionen av förra årets händelser i Brno blir allt skakigare. Jag ser på de datumförsedda bilderna i mobilen att vi var en del på olika barer och ölställen. Det var söndag så vi gjorde nog inte så mycket annat än gick igenom Renés olika papper – sjukhuspappren fick vi ta i omgångar för de var svåra – vandrade omkring på stan, träffade olika vänner till René, åt och drack och satt på barer. Jag väljer att visa några bilder med Miki-fokus. Den första suddig. De andra två ganska tydliga.

2 kommentarer till “Barliv och liknande ur Miki-perspektiv”

  1. Efter långt uppehåll går jag in och läser vad du skrivit. Mitt hjärta blir svart, jag lider med dig. / Göran

  2. Tack Göran – det har varit ett svårt år: dödsfall, corona, isolering, jordbävningar, sorg, rädsla….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *