Vad vi (kanske) gjorde den här dagen förra året

Jag fortsätter med att försöka rekonstruera tiden i Brno förra året. Det finns inga anteckningar men min mobil visar datum för när mina bilder är tagna. Den här dagen tog jag inte många, men genom dem får jag veta att vi var uppe på Špilberk och att det var sol just då.

Sedan finns några bilder av oss vid utebordet vid Poutník. Jag vet att det var rätt kallt, men hundar får av någon underlig anledning inte komma in just där. Antagligen avskyr ägaren hundar – ibland är det där med regler så enkelt.

Men vi stod ut där ute och drack vårt öl och åt vår vitlöksspäckade, oljeindränkta Hermelín.

Vad vi gjorde mer vet jag inte, men eftersom det var lördag kunde vi väl inte göra så mycket obehagliga ärenden. Fast kanske var det den morgonen som vi började gå igenom Renés sjukhuspapper – tills vi inte orkade mer och det var kanske då vi gick upp till Špilberk…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *