Liten installation

Efter ett par dagar av blötsnö och rått gråväder blåser ”južina” hit värme och min frukt- och grönsaksman är tillbaka vid sitt stånd med sitt vanliga vänligt goda humör, som smittar av sig så. Miki och jag stannade ganska länge där och jag köpte ”cvjetni med” (blomsterhonung) och äppelsaft eller snarare juice, några saftiga apelsiner och lite småäpplen. Vi pratade om den ljumma vinden och om olika honungssorter och om att solen snart skulle komma fram.

När vi kom hem kände jag mig så till freds med mina inköp att jag ställde upp dem på golvet i balkongrummet och bad Miki inta några lämpliga positioner som ”Gastgeber der Bilder”. Han var med på det och fick sin belöning efteråt.

Efter frukosten eller frukostarna – jag äter numera alltid två frukostar för att jag tycker om att äta frukost – ringde det på dörren. Det var min underbara granne Lidija som räckte mig en påse kiwi och clementiner i gåva, så nu har jag allt och utanför fönstret skiner solen allt starkare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *