Blå himmel – vad mer?

Så kom det en dag med blå himmel igen och trycket på våra axlar lättade. Ja, för ljus och blå himmel är ett livselixir. Miki och jag gick längs Kornatska i riktning mot den stora slamrande genomfartsleden Slavonska. Strax innan vi nådde dit svängde vi in på en gångväg under höga träd.

Solen sken på oss och vi gick under en av betongbroarna som kanske är en av Slavonskas armar. Det är svårt att veta ur ett grodperspektiv och vem vill förresten veta? Inte Miki, inte jag. Vi gick förbi under kattbalkongen men inga katter syntes till bara några glasburkar som innehöll frukter i någon process.

Innan vi svängde in på Čiovska tittade vi in i den förtrollade trädgården. Ja, vacker som vanligt, fast plastskynkena störde lite, men bara lite, för någonstans i trädgården finns en hjärtpunkt, där ljuset samlas och leker sommar.

Något mer finns inte att berätta utom att vi sedan mötte en gammal dam som glömt bort var apoteket ligger. Jag pekade ut riktningen och hon skrattade åt sig själv och jag log och hon tyckte att Miki var ”čupav” och det gick ju inte att förneka. Ni vet hur hans päls ser ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *