Annandag

Annandag påsk, vi ligger lågt och återgår efter allt firande till vardagen. Jag börjar sakta beta av bland det ogjorda arbetet, däremellan går vi ut och jag kastar nya bollar för Miki att hämta i gröngräset och jag tänker bara äta ”halvportioner” efter gårdagarnas överdåd. På första bilden ser ni några av tårtorna från ”frukosten” innan de helt försvunnit.

1IMG_6066

När det blev för hög ljudnivå vid påskbordet slank Miki ut på balkongen för att spana ut mot livet i Gornja Dubravas grönska.

2IMG_6050

Men vi åt faktiskt inte alls hela tiden. Då och då tog vi oss en hundrunda i kvarteren omkring. Här ser ni Steph som försöker att få både Miki och Muggs att titta in i bilden. Sådant är ju inte lätt och det lyckades också bara nästan.

3IMG_6056

Nä kvällen började sänka sig över husen gick vi lite längre och hamnade på ett stort fält med ganska många lösspringande hundar. Muggs går alltid fri och är mycket diplomatisk i sin hantering av andra hundar. Miki är lite vildare och inte alltid så diplomatisk, men jag släppte honom (nu när jag har en verkligt bra pipboll i väskan att locka tillbaka honom med) och han hittade en lekkamrat i sin storlek som han rusade omkring med i vida cirklar.

4IMG_6070

Och medan vi gick där längs de lugna små gatorna kastade jag långa blickar på vissa små hus, som har det där som jag letar efter. Ja, jag letar hem, men jag måste också veta att jag kan försvara det som till sist kanske blir mitt eller vårt hem.

5IMG_6072

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *