Lågvatten, skvalp

Igår var jag nog alltför ordrik om än retroaktivt (fast mest på facebook då), så idag passar det väl med lite lågvatten. Miki och jag har varit på Pet Centar och köpt torrfoder som kompletterar kycklinglever, -hjärtan och -magar i hans diet. Hemvägen blev varm så då och då fällde han in benen under sig utan förvarning och låg sedan i gruset eller gräset med fint samlade tassar.

1IMG_1403

Jag tänker lite på att vi nästan inte konsumerar något annat än mat och dryck och lite för rengöring. Den femtonåriga ”kavajen” fördes till min ”krojačica” Biba idag. Hon sa att lapparna kommer att synas den här gången och jag sa att det går bra. Sedan gick vi med de kanske tolvåriga stövletterna till min ”postolar”, vars farfar visst hette Mario som butiken nu, för ny sulning, vet inte för vilken gång i ordningen han gör det. Nej, sandalerna tar jag fram först någon gång i juni, när sommaren börjar kännas stabil och hemtam.

Hur ska någon tllverkningsindustri kunna leva på mig eller Miki? Är detta cirkulära användande bra eller dåligt? Det är svårt att veta. Och ja, handen på hjärtat, jag gör det mesta av lättja. Vem orkar handla en massa nytt, som sedan blir gammalt?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *