Våren rullar in

Nu händer allting väldigt fort. Våren rullar in över oss och överfaller oss och snön blir till vatten och kryper ner i jorden. Solen gör vad den vill med de gråvita högarna som försvinner som om de hade suddats ut från papper. Har vi verkligen haft snö här, jag menar massor av snö? Vem ska vi kunna lura i något sådant? Miki och jag går runt kvarteren och bara under denna dag – från förmiddag till eftermiddag – har landskapet bytt skepnad mer än en gång. Vi ser gräset och jorden igen och luften är varm och mitt på dagen sitter folk i uteserveringarna med solglasögon och utan jackor. På söndag ska det bli sjutton grader och det kan man väl kalla vår?

1IMG_0388

2IMG_0389

3IMG_0397

2 kommentarer till “Våren rullar in”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *