Uppe i Gračani

Igår kväll var Londi och jag på grillfest högt uppe i Gračani, alldeles där berget börjar. Vi fick ta fyra spårvagnar för att komma dit upp. Den sista lilla vagnen var lite äventyrlig, eftersom den har branta trappor, så jag fick lyfta ner Londi, men det där är ju något vi kan efter alla våra tågresor tvärs genom Europa.

Det var en balkongfest och mycket folk på liten yta och Londi blev naturligtvis mycket omsvärmad och sådant förstår hon sig ju på. Och kvällsluften var härligt hög och ganska olik den vi har nere hos oss ”på Balkan”.

2 kommentarer till “Uppe i Gračani”

  1. Vad du är snäll som tar med Londi på så mycket trevligt.! Dina insatser är mer än berömvärda. Och du framhärdar att vara billös… Passa på att ta kökort på plats, säkert billigare än i Sverige.
    Här är det allt annat än sommar. Dessutom väntas regn i stora mängder.

  2. Nej, inte snällt, hon är rolig att ha med. Jag är inte billös för att jag framhärdar utan för att jag inte kan lära mig att köra bil (jag har i och för sig ingen längtan efter det heller).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *