Brokig dag

Igår var en brokig dag som bland annat innehöll ett kort besök på schackmästerskapet (för att heja på en väninnas mor) på Palace Hotel, vindlande vandringar genom smågator bakom eller ”under” de stora gatorna i Donji grad, fika i en lätt exotisk miljö under en vindeltrappa och sedan en solskensrunda med Londi och en pratstund med Stanko på bänken och fram på kvällen en vacker och grym serbisk film med rötter i kriget på Kino Europa tillsammans med vänner, otextad med dåligt ljud, men det gick ändå, egentligen hur bra som helst, eftersom jag fick en del luckor fyllda i efterhand (numera är jag ganska van vid att förstå i etapper eller lager). Från spårvagnen de sista stegen hemåt gick jag i ett inte särskilt kallt regn, som plötsligt och nästan muntert föll ner från himlen. Denna lilla frisörshäst, som kanske något påminner om en schackhäst, illustrerar det hela med den äran, tror mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *