Hemfrid

Morgon. Nu är vi på andra sidan den mörka trånga passagen, födda igen till vår husliga vardag. Londi är tillbaka i sig själv och jag kan göra mina vanliga saker utan någon bultande oro. Ute snöar det och det gör mig ingenting alls, jag har ingen trädgård att skotta gångar i, ingen gatstump att hålla snöfri i kanten och ännu mindre har jag någon bil att gräva fram ur snövitan, inte ens en cykel har jag att vinterputsa.

Ett svagt morgonljus silar in från sovrumsfönstret och målar en trapets på golvet i det dunkla fönsterlösa vardagsrummet. Londi ”ligger groda” på parketten – hon kan det igen.

Hon viftar kraftfullt med svansen när jag frågar henne något.

4 kommentarer till “Hemfrid”

 1. God morgon ni 2! Härligt att läsa att allt är bra igen. 😀 Här är det också en lugn och fridfull morgon. Lillen har sovit 9,5 timmar i sträck, vi har precis ätit frukost och nu ”lekas” det för fullt i babygymmet. Han har nämligen upptäckt sina händer och vad som kan göras med dem. Underbart att se honom och hur han upptäcker världen.

  Ha en fin helg!

  Kram, Constanze

 2. Godmorgon Constanze,
  tack för en fin ”rapport” från din lilla familj! 9,5 timmars babysömn låter som ett rekord och jag antar att det ibland kan vara helt annorlunda.

  Kram
  Bodil

 3. Vad kul att höra att allt är bra med Londi igen. Det är alltid så kul att läsa och se bilderna från era äventyr.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *