Skrivuppehåll

Jag kommer nog inte att säga någonting här de närmaste dagarna. Jag väntar tills Londi – förhoppningsvis – mår bra igen.


Londi på en bro i Savica-världen i söndags medan allt ännu var lätt

18 kommentarer till “Skrivuppehåll”

 1. Tack för omtankarna! Natten var svår men morgonen blev lite lättare. Penicillinet har tydligen börjat hjälpa mot den akuta livmoderinflammationen. Idag sa veterinären att det inte behövs någon operation (inte nu i alla fall). Londi rör sig lite stelt, hon har tydligen gjort någon olämplig rörelse när hon mådde som sämst. Jag hoppas natten blir bra. Vi ska till veterinären varje dag den närmaste veckan så att hon får sina sprutor och så att hon hålls under uppsikt. Jag är förstås lättad men rätt utmattad och lite orolig ändå.

 2. En verklig lättnad, Bodil…! Du vet, Londi är ju lite grand ”våran” hund också, känns det som…

 3. Tack Gunnar, ja Londi har väl kommit att bli en bloggmaskot vid sidan av sitt vanliga hundliv här bredvid mig. Det finns väl en del kvar att oroa sig för, men nu sover hon i alla fall lugnt på soffan.

  Pausträdet får vila lite för jag måste komma ikapp och Londi behöver all uppmärksam här i sitt ”real life”.

 4. Vi tänker er och vi håller tummarna för att det ska bli bra igen. Hälsa Londi från mig och Marie och från vår vovve Anton.

 5. Tack Gabrielle,
  idag har Londi hämtat sig ett litet steg till. Hon är fortfarande lite stel och trött men hon har börjat leta efter brödbitar i buskarna igen på vägen till och från veterinären, dit vi går för de dagliga penicillininjektionerna.

 6. Kära Londi!

  Katten Kosma (som också är svensk lektorsstöd) hoppas att Londi snart mår fint igen! Och vad skönt att ni verkar hittat en bra veterinär. Inte lätt i utlandet.

  Vi i Lviv håller tummarna för dig!
  kram

 7. Tack Sophie&co,
  Idag mår Londi ännu ett steg bättre och hon tog till och med ett litet skutt när jag kom hem nyss. Vi ska på nytt sprutbesök hos veterinären imorgon igen och på lördag ska vi ta prover.

  Jag tror att djursjukvården här är bättre än i Sverige och tillgängligheten är mycket stor (OK detta är en – liten – huvudstad, men ändå). Universitetskliniken är öppen dygnet runt alla dagar och smådjurskliniken där intill har öppet alla dagar. Vi bor på 10-15 minuters gångavstånd från båda. Man behöver nästan aldrig vänta – idag gick vi tex direkt in utan att ha beställt tid. Priserna är lägre än i Sverige. Veterinärerna och sköterskorna verkar kunniga. Det springer runt en rolig liten katt som är mottagningskatt. Igår tjuvåt Londi av hennes mat…

 8. Härligt att höra, trots att Kosma rös av tanken på en hund som smaskar i sig kattmat 😉 Vi, jag Gustav & Kosma är med er i tanken! Stor kram till både dig och Londi!

 9. Javisst Fritz, jag ser det också som ett hälsotecken och det gjorde sköterskan också som förtjust ”sprang” efter Londi in i kattens mathörna – låångsamt så att Londi hann dra i sig det mesta.

  Tack igen till er i Lviv! Kramar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *