Kvällen sänker sig över Katarina nad Ljubljano

Jag har sett mycket vackert den här sommaren, men allra vackrast var nog utblickarna under vandringen vid Katarina nad Ljubljano. Så här vacker kan världen vara:

°°

PS Imorgon åker härifrån för att besöka bokmässan i Göteborg under några dagar. Londi bevakar positionerna här i Zagreb, det har hon lovat.

6 kommentarer till “Kvällen sänker sig över Katarina nad Ljubljano”

  1. Välkommen hem till regnet! Kanske ses vi på Bokmässan på torsdag? Är du där med Salongen eller som ”fri agent”? 🙂 Ha en trevlig vistelse!

  2. Hej Marita,
    jag kommer främst att vara där som mig själv, men jag håller förstås utkik efter saker för Salongen också. På torsdag är det mycket, men förmiddagen är glesare än eftermiddagen. Jag tänker ha förlaget perenns ”bås” som bas (hoppas du inte har något emot det, Per!), så där kan man lämna en lapp med telefonnummer eller träffförslag.

Kommentera