Idag kom hösten

Igår var det ännu sommar här och Miki och jag tillbringade dagen vid och i Jarun tillsammans med vänner, människor och hundar. Visst var vattnet lite svalare än under den riktiga sommaren, men skönt att simma i och solen stekte fortfarande, så Miki var med i skuggan under popplarna utom när han gick ut i vattnet för att ta sig en slurk.

Inatt kom ett stort regn och morgonen var grå och rå, så promenaden fick bli ganska snålt tilltagen och vi gjorde en lång paus inne på Cooltura. De bästa platserna i sofforna vid de låga borden var upptagna, för det var inte bara vi som tyckte att Cooltura var rätt plats att vara på denna kallfuktiga höstmorgon, men vi hittade ändå ett ganska bra bord.

Jag drack mitt kaffe och Miki hälsade lite på människorna vid grannborden och då och då satte han sig och spände ögonen i mig i väntan på en belöning för att han är den han är.

Lite vagt hoppas jag på en fin bablje ljeto, men först får vi väl ha lite höstrusk…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *