En härlig eftermiddag

På söndag eftermiddag, efter vår intensiva rundvandring på Hrelić, var vi bjudna på en festmåltid hos Zora och Đurđica. Det var Đurđica som stod för matlagningen och hon är en mästerkock, till och med baklavan var gjord av henne. Eftersom lägenheten är liten och Hajdi och Miki kan bli ganska vilda tillsammans hade vi först funderat på att lämna Miki hemma, men Đurđica sa att han måste komma. Och se, de båda hundarna uppförde sig exemplariskt och vi fick alla uppleva en härlig lång eftermiddag med fantastisk mat, många berättelser och skratt och glam och hundcharm.

Klockan fyra på morgonen lämnade sedan Rudolf och Susanne lägenheten här på Kornatska för att flyga hem till sig. Miki och jag tar det nu mycket lugnt efter de glada dagarna och kvällarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *