Det räcker.

Mariupol, Irpin, Butja, Borodjanka….och många städer och byar jag inte kan namnen på. Och nu Kramatorsk. Dessa ohyggliga övergrepp, denna bottenlösa ondska – det finns inget kvar som går att säga. All rysk militär, maffiamilitär, mördarmilitär, avskum, drägg måste oskadliggöras och skrapas bort från Ukrainas jord för att aldrig någonsin få återvända dit. All handel med mördarlandet måste upphöra, verkligen all. Allt som Ukraina behöver för sin kamp mot ondskan måste vi ge landet. Vad väntar vi på? Fler mördade, fler stympade, fler arm- och benlösa?

Detta måste ske. Vi vet att det inte hjälper de döda, de lemlästade, dem som förlorat dem de höll av, men dessa tre saker måste ske. Ingenting blir bra av det, ingenting återställs genom det, men det måste ske. Det är det minsta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *