Velesajam – druga doza

Flås! Pust! Nu har jag trasslat mig till Velesajam och fått min andra dos Astra Zeneca. Jag tog till sist inget paraply med mig för jag drog gränsen vid 35° och det var 34°. Ja, så är det med gränser. I alla fall hade jag vatten med mig. Allt gick snabbt och smidigt och efter att jag suttit en stund i den där jättelokalen gick jag ut och satte mig en stund under ett träd utanför och pratade med min son Rudolf i Sydafrika.

2 kommentarer till “Velesajam – druga doza”

  1. Så skönt, Bodil. Nu har vi båda andra sprutan. Och en tredje lär det bli i höst, kanske med ett annat vaccin. Gläd dig åt den lite ökade friheten, om 2 veckor.

  2. Tack Gabrielle – ja, jag är väldigt försiktig och tänker mig tre veckor. Sommarens resa kan eventuellt bli till Alexandra och Federico (min dotter + pojkvän) i Trieste…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *