Ögonblick i världens hjärta

Vissa dagar tror jag att Miki och jag befinner oss i de största och vackraste händelsernas centrum. Se här vilken lycklig morgon vi bjöds på! Vi gick sakta längs Brijunska och kom fram till huset där Mikis lilla bruna prinsessa bor. Hon kom fram till stängslet och de hälsade nosande på varandra och pratade lite och den lilla bruna stack ut framtassarna under stängslet.

I parken gick vi ett långt varv, ja, vi gick lite krokigt och kors och tvärs; det är det som är ett ”långt varv”. Bredvid oss lyste forsythiorna gulare än man kan föreställa sig, om man inte nyss sett dem.

Och ovanför oss var rymden full av rosa blommor som jag inte vet namnet på, men det gör säkert ni. Och vita molnkuddar lekte trädkronor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *