Med Miki på Simpa

Egentligen hinner eller orkar jag inte skriva något här idag men något driver ändå på mig, så jag ska visa lite av Mikis och min morgon, eftersom jag tog några (suddiga) bilder då. Som nästan överallt i Europa i dessa dagar är det förtvivlat kallt här nu och det betyder att vi inte kan sitta i Simpas uterum om jag dricker kaffe med Đurđica på morgonen. I stället sitter vi inne i röken och karlträngseln. Och Miki sitter uppe på bänken med oss, det får han för Hana.

1IMG_0292

Bakom oss var tv:n på med någon sport och Miki vred då och då intresserat på huvudet åt det hållet, fast han blev inte lika ivrig som han varit hemma hos oss någon halvtimme tidigare, när det dök upp ett kort program om träning av polishundar. Då stod den lille krullige på bakbenen med framtassarna på hyllkanten framför tv:n och stirrade alldeles tyst och nästan paralyserad in i bilden.

2IMG_0293

På Simpa var han lugn och låg eller satt mest och spanade efter dem flyttade på sig i rummet eller kom in eller gick ut.

3IMG_0295

Kommentera